ՁՎԱԾԵՂ – ԲՆԱՆԿԱՐ


ՁՎԱԾԵՂ - ԲՆԱՆԿԱՐ

Պարզվում է՝ երբեմն կերակուրի տեսքը համից էլ կարևոր է: Իսկ երբ կերակուրը և՛ համեղ է, և՛ գեղեցիկ, ամեն ինչ ուղղակի կատարյալ է: Այսօր կփորձենք պատրաստել հենց այդպիսի կատարյալ մի կերակուր:

Ձվածեղ արև
Պատրաստել պետք է այսպես՝

-Մատուցվող ափսեի ներքևի հատվածում դնել պանրի երկու բարակ շերտ:

-Դրանց ներքևում՝ կտրատված կանաչին՝ իբրև խոտ:

-Ձախ հատվածում դնել մի փունջ կանաչի՝ իբրև ծառ:

-Ափսեի աջ հատվածի վերևում դնել բողկի բարալիկ երիզներ: Դրանք էլ թռչուններ են:

-Պատրաստել ձվածեղ և նրան ամպիկի տեսք տալ: Իսկ ահա ձվի դեղնուցը պետք է անվնաս լինի, որոհետև նա մեր բնանկարում արևի դերն է կատարելու:

-Պանրի բարակ երիզներից էլ պետք է պատրաստել արևի ճառագայթներ:

Ահա և առաջին ձվածեղ – բնանկարը: Բայց սպասի՛ր, կա դեռ երկրորդը:

ձվածեղ արև

-Հենց նախորդի պես պետք է պատրաստել ափսեի վերևի հատվածը:

-Իսկ ներքևում պետք է աղացած սև պղպեղ ցանել:

-Բողկի երկու շերտով և կանաչու պոչիկներով պատրաստել հեծանիվ:

-Հեծանիվի վրա՝ պանրից պատրաստած մարդուկ:

-Աջ անկյունում էլ դնել մեկ պղպեղ և կանաչու մեկ փունջ՝ ծառերի տեսք տալով նրանց:

Պատրաստ է նաև երկրորդ ձվածեղ-նկարը: Շտապենք համտեսել այն, քանի դեռ չի սառչել…

Անի Ավագյան


Like it? Share with your friends!

Մեկնաբանել

 

Շնորհակալություն

Հավանեք մեր էջը Facebook-ում։