Այո՛, այո՛ ճիշտ կարդացիր: Մենք արդեն կամաց-կամաց բացահայտում ենք բոլոր գաղտնիքները: Ուրեմն ժամանակ չկորցնենք ու պատրաստենք Nutella:

Մեզ անհրաժեշտ է՝

  • 2 ձու
  • 3 բաժակ շաքարավազ
  • 2 ճ.գ. կակաո
  • 4 ճ.գ. ալյուր
  • 1 թ.գ. կարագ
  • 2 բաժակ կաթ
  • Վանիլին
  • Հունական ընկույզ կամ պնդուկ

photo-nutella-hd-wallpaper

Ինչպե՞ս պատրաստել՝

-Ձվերն ու շաքարավազը լավ հարել:

-Ավելացնել ալյուրը, կակաոն, մանրացված կամ փոշիացված ընկույզները, կարագն ու վանիլինը: Հարել, շա՜տ լավ հարել:

-Վերջում ավելացնել կաթն ու շարունակել շատ լավ հարել:

-Ստացված զանգվածը խառնելով պետք է նաև եփել թույլ կրակի վրա այնքան ժամանակ, մինչև պնդանա:

Մմմ, բույրն արդեն տարածվել է, կարող ենք ուտել մեր այդքան սիրելի շոկոլադե կրեմը: Բարի ախորժակ, բայց չափը չանցնես, լա՞վ:

Անի Ավագյան

45 ՄԵԿՆԱԲԱՆՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐ

    • Պետք է պարզապես խտանա, այնքան, որքան սովորական Nutella-ն հալված վիճակում: Իսկ երբ թողնես սառչի, կդառնա ավելի պինդ:

  1. Ինձ շատ է դուր գալիս շոկոլադը, և ես շատ սիրեցի այս նուտելլան;Ըմմմմմմմմմմմմմմմմմ, շատ համեղ է; Ես պաշտում եմ շոկոլադը

  2. Arajin angam porceci,ayn aydqan el nman che irakan Nutella in,bayc nman e shokolade musi kam torteri glazurihamex tarberaknerin.Uxaki petq er grel te inch chap e stacvum, vorovhetev bavakan shat exav,karcum em porcelu hamar kareli er kes@

ԹՈՂՆԵԼ ՊԱՏԱՍԽԱՆ

4 + 1 =