ԻՆՉՊԵՍ ՓՉԵԼ ՄԵ՜Ծ, ՇԱ՜Տ ՄԵԾ ՕՃԱՌԵ ՊՂՊՋԱԿ


Արդեն ամառ է և օճառե պղպջակ պատրաստելու իսկական ժամանակը: Թե ինչպես են նրանք հայտնվել ու ինչպիսի ճանապարհ են անցել, ես քեզ արդեն պատմել եմ, իսկ հիմա ժամանակն է ներկայացնելու, թե ինչպես կարելի է մե՜ծ, շատ մե՜ծ պղպջակներ պատրաստել: Իհարկե, այս դեպքում առանց մեծերի օգնության դժվար թե գլուխ հանես:

Նախ վերցրու 600 մլ ջուր, լցրու 200 գր. մաքրող որևէ միջոց, շամպուն կամ օճառ և 100 գր գլիցերին: Գլիցերին հեշտությամբ կարելի է գտնել դեղատանը: Հենց գլիցերինի շնորհիվ են օճառե պղպջակներն ամուր ստացվում: Ջուրը պետք է անպայման փափուկ լինի: Դրա համար ջուրը կարող ես եռացնել և թողնել, որ սառչի:

Օճառե պղպջակ Իսկ հիմա պատրաստիր փչելու «սարքը»: Այն իրենից ներկայացնում է երկու փայտիկ, որոնք կապված են պարանով: Պարանը պետք է եռանկյունու տեսք ստանա և ահա թե ինչպես: Վերցրու երկու բարալիկ ճյուղ: Պարանը կապիր ճյուղերի ծայրերին, իսկ պարանի մեջտեղում մի իր կախիր, օրինակ, մետաղյա օղակ: Հենց այդ օղակն էլ կօգնի պարանին եռանկյունու տեսք հաղորդել:

Bubble 3

Ահա, պատրաստ է: Ամենից լավ եղանակը մե՜ծ պղպջակներ փչելու համար թեթև քամոտ եղանակն է:  Հիմա իջեցրու քո«սարքը» նախապես պատրաստած հեղուկի մեջ, ապա հանիր և մի փոքր հետ գնա: Օդի հոսանքը կանի մնացած գործը ու այնպիսի մեծ օճառե պղպջակ կփչի, որ նույնիսկ դու կտեղավերվես մեջը…

Մեկնաբանություններ

ԻՆՉՊԵՍ ՓՉԵԼ ՄԵ՜Ծ, ՇԱ՜Տ ՄԵԾ ՕՃԱՌԵ ՊՂՊՋԱԿ

log in

reset password

Back to
log in